hans-en-catharina.reismee.nl

Veer goan!

Vanavond Catharina leuk-giebelend aan de lijn gehad, volopwinding over onze reis naar Indonesie, die er nu echt van gaat komen, straks! Zoals mijn Limburgs reismaatje in 'zuuver Mestreechs' zei: 'Veer goan, jong, veeer goan!'

Jawel, morgen vliegen we 1415u vanaf Schiphol, rond middernacht in Dubai (waar je in die 5 uur durende tussenstop niet van het airport af schijnt te kunnen, vlgs dochter Floor, en die kan het weten, was dar afgelopen november ook, op doorreis naar India!), 0440u weer de lucht in, en komen 01 feb om1545u aan in Jakarta. We reizen meteen door naar Bogor, weg uit de hectiek van een druk, ongezellig Jakarta. Ons eerste hotelletje ligt tamelijk idyllisch,omgeven door rijstvelden, ik heb het echt op de plaatjes uitgekozen, een zeldzame 'impulsaankoop'van de Maas(maar later bevestigddoor goede recensies op internet!), als je geinteresseerd bent moet je maar eens kijken op www.gghouse.com/index.htm

De eerste 12 dagen trekken we heel Java door, van west naar Oost , een behoorlijk druk programma.We gaan eens zien hoeveel tijd er is om achter internet te kruipen, ik weet niet hoeveel tijd er is om te schrijven, in elk geval zal ik proberen om jullie met regelmaat wat foto's te laten zien van een heerlijk warm (gna,gna!) Indonesië. Zullen jullie wel nodig hebben: Veer goan noar+32 graat , moar it giet oan hier: -15 graden, dus de schaatsen kunnen uit het vet en wij kunnen in het vet (zonnebrand)..

Nou, geniet van de winter hier, wij gaan Indonesie verkennen. 'Veer goan!'